Köpa smycken online - Guide

Hem / Köpa smycken online

Letar du efter ett perfekt ställe att köpa smycken online? På marknaden i dag erbjuds en mångfald av smycken i olika prisklasser och tillverkade av en rad olika material - allt från ädelmetaller och dyrgripar till mer vardagliga material som plast, papper och till och med garn. Det finns mängder av återförsäljare av smycken online. Här erbjuds du en rik variation av utsökta smycken till överkomliga priser. Oavsett om du letar efter billiga smycken eller lite lyxigare modeller. Oavsett dina personliga preferenser, är vi säkra på att du kommer hitta något som tilltalar dig.

Fyra populära smyckesmaterial

När det gäller att välja smycken, är urvalet av material rikt och varierat. Här presenterar vi fyra populära material som ofta används vid skapandet av allt från ringar, halsband och örhängen till armband och fotlänkar.

Silver

Silver är ett uppskattat material för smycken, tack vare sin hållbarhet och motståndskraft mot rost. Denna ädla metall håller ofta en mer överkomlig prisklass än guld, vilket gör det mer tillgängligt för många. Men med åren kan silver förlora sin lyster och kan då behöva rengöras med en särskild silverrengöringslösning.

Guld

Guld är sannerligen en ikon inom smyckesvärlden och är kanske det mest exklusiva av alla material. Guldsmyscken finns i många former och används i allt från förlovnings- och vigselringar till halsband, berlocker och armband. Guldets "renhet" kan variera, och kan inkludera 9 karat, 18 karat, 21 karat eller 24 karat.

Rostfritt stål

Rostfritt stål vara ett utmärkt val för dig som vill ha tåliga smycken. Med en konkurrenskraftig prissättning är rostfritt stål ett attraktivt alternativ. Du hittar detta material i en mängd olika smycken, men det är kanske mest känt för sin användning i piercingsmycken och örhängen.

Silver- och guldplätering

Silver- eller guldpläterade smycken har ett tunt överdrag av guld eller silver, vilket gör dem till ett mer ekonomiskt alternativ till ett helt guld- eller silversmycke. Även om dessa smycken erbjuder en exklusiv look, bör du vara medveten om att plätering kan slitas bort.

Damsmycken - Elegans i varje detalj

Damsmycken utgör en värld av oändlig skönhet och variation. Från traditionella pärlhalsband till moderna silverarmband, varje smycke är unikt och kan förändra hela utseendet på en outfit. Det finns inga gränser för vad du kan hitta inom damsmycken.

Halsband för dam

Det är ingen överraskning att många kvinnor älskar att pryda sina halsar med eleganta halsband. Det finns en överflöd av alternativ när det gäller damhalsband, allt från små, subtila designer till mer märkbara och framstående skapelser. De är ofta prydda med en ögonfångande berlock eller skimrande ädelstenar som förhöjer och betonar halslinjen.

Örhängen för dam

Örhängen bärs i dag av både män och kvinnor, men om du söker specifikt efter örhängen för dam kommer du att hitta ett rikligt utbud. Liksom halsbanden finns det en mängd olika stilar, färger, material och prisklasser att välja mellan även när det kommer till örhängen av olika slag.

Ringar för dam

Att smycka sina händer och välvårdade naglar är något som många kvinnor uppskattar. En kvinnas ring kan verkligen dra uppmärksamheten till händerna och göra dem mer synliga. Det finns en mängd olika vackra ringar för kvinnor, och här får du möjlighet att välja mellan mer framträdande eller diskreta ringar, allt efter din egen stil och situation.

Köpa smycken online - Dam

Letar du efter exklusiva och långvariga damsmycken online? Leta inte mer, vi har svaret. Vi har sammanställt några av de mest betrodda och favoriserade hemsidorna som du kan använda för att köpa smycken online.

Design Only

Design Only är en webbplats dedikerad till damjuveler. Här kommer du att upptäcka en stor variation av traditionella hoops och andra örhängen från märken som Gant, Pilgrim och Ida Sjöstedt. Förutom smycken, är de även uppskattade för sina trendiga klädkollektioner. Varför inte komplettera din nya, stiliga juvel med en fashionabel topp? Trots att Design Only har fysiska butiker på flera platser i Sverige, är deras online utbud deras starkaste drag, både när det gäller sortiment och prissättning.

Safira

För dig som letar efter juveler i den högre priskategorin, är Safira smyckesaffären att vända sig till. Deras sortiment omfattar damjuveler i silver och guld, men även i guldpläterat material, rostfritt stål och andra unika komponenter. Webbplatsen är oerhört lätt att navigera, med enkel sortering och filtrering i olika kategorier. De representerar flera välkända märken.

Herrsmycken

Även om det historiskt sett inte har varit lika vanligt att män bär smycken, har detta ändrats betydligt de senaste åren. Herrsmycken har blivit ett viktigt sätt för män att uttrycka sin stil och personlighet.

Armband för herr

Ett stiligt herrarmband kan vara den perfekta touchen för att höja din outfit. Nuvarande trender lutar åt de tidlösa herrkedjorna och länkarna, men även läderarmband har länge hållit en stark position inom herrsmycken. Armband för herrar är generellt framställda av mer hållbara material och har en robust konstruktion, även om variationer finns. Här kan du läsa mer och få tips när du ska köpa armband online.

Halsband för herr

Halsband är inte bara populära bland kvinnor - även män har tagit till sig denna smyckestrend. Precis som armbanden är herrhalsband oftast skapade från beständiga material. Guld, silver och rostfritt stål är populära materialval, med designalternativ som länkar och kedjor. Det finns också herrhalsband med smalare kedjor och berlocker, som kan vara graverade plattor och liknande.

Ringar för herr

Användning av ringar bland män har sett en uppgång på senare år, och då syftar vi inte enbart på förlovnings- eller vigselringar. Ringar kan bli ett sofistikerat sätt att accentuera en look eller uttrycka en individuell stil. Silver, rostfritt stål och andra metaller är ofta valda material. I designen tenderar herrringarna att vara mer nedtonade, med subtila mönster och graveringar.

Köpa herrsmycken online

Internet är oändligt och det finns mängder av hemsidor där du kan fynda billiga herrmsmycken online - du måste bara veta var du ska leta. Om du är intresserad av att köpa högkvalitativa herrsmycken på nätet, bör du definitivt kolla in någon av våra exempel nedan. Vi presenterar här fyra utmärkta, populära och pålitliga onlinebutiker med herrsmycken.

Bohlins Guld

Bohlins Guld är ett bra alternativ för dig som vill hitta fina herrsmycken och olika accessoarer för herrar. Det är en onlinebutik som erbjuder ett stort sortiment av olika typer av smycken så som ringar, armband och snygga kedjor. Att köpa herrsmycken har aldrig varit enklare och det bästa är att du kan beställa med leverans till din dörr. Du kan enkelt sortera både klockor och smycken utifrån valet av material, till exempel titan, guld eller silver.

E of Sweden

Nätbutiken E of Sweden har specialiserat sig på herrsmycken för alla olika tillfällen. Här hittar du unika armband med vackra pärlor, men du hittar också ankarkedjor såväl som länkar i olika tjocklekar. Är du ett riktigt modelejon som följer de senaste trenderna kan du även ta dig en titt på de läderarmband som finns tillgängliga. E of Sweden erbjuder trendiga och stilsäkra smycken som är tillverkade i högkvalitativa material och som säkerställer en lång livslängd. Välj mellan stål, guldplätering eller roséguld!