Köpa armband online - Tips

Hem / Köpa armband online

Att pryda sig med ett vackert armband är lika vanligt som att bära örhängen eller armband. Både män och kvinnor älskar att bära armband, och det är även en fin gåva att ge till barn och ungdomar. Om du söker efter ett brett utbud och vill köpa armband online kan du besöka lätt googla dig fram till sidor där kan du utforska halsband i olika stilar och prisklasser som passar just dina önskemål. Nedan kommer du att få mer information om olika typer av armband och vad du bör tänka på när du väljer rätt längd.

Olika material

Precis som alla andra smycken finns det en mängd olika material att välja mellan när det gäller armband. Varje material ger sitt eget unika utseende, funktion och egenskaper till armbandet. Nedan följer en lista över fyra vanliga material som ofta används vid tillverkningen av armband.

Exklusivt guld

Ett armband i guld ger en känsla av lyx, elegans och hög kvalitet. Guld är ett hållbart material som behåller sin färg och inte påverkar huden. Du kan bära ett guldarmband utan oro även i situationer som när du ska duscha, eftersom det inte rostar.

Prisvärt silver

Om du letar efter ett prisvärt alternativ tillverkat i en äkta metall är silver ett utmärkt val. Silver är populärt för smycken och passar inom de flesta prisklasser. Precis som guld är silverarmband rostfria och påverkar inte huden. Dock betraktas det inte som lika exklusivt som guld.

Trendigt läder

Många herrarmband är gjorda av läder, och det finns goda skäl till det. För det första är läder naturligt tåligt samtidigt som det ger flexibilitet och ett överkomligt pris. Dessutom har läderarmband länge varit en trend, både enligt butikernas utbud och modemagasinen för herrmode. Det stoppar såklart inte att en kvinna använder ett läderarmband.

Elegant vitguld

Armband tillverkade i vitguld är både vackra och passar både män och kvinnor. Vitguld är en blandning av guld och andra vita metaller, där zink, koppar eller silver är vanliga alternativ. Genom att tillsätta vitmetall kan den gula tonen som finns i rent guld reduceras.

Storleksguide - Herr & Dam

När du letar efter det perfekta armbandet är det av yttersta vikt att välja en storlek som passar din arm på bästa sätt. Om armbandet är för litet kommer det inte att sitta bekvämt, medan ett för stort armband kan vara riskabelt eftersom det kan glida av. Här nedan har vi sammanställt en guide för att hjälpa dig välja rätt storlek på armband, oavsett om du är man eller kvinna.

Storlekar Mått
X-Small 15 cm
Small 16 cm
Medium 18 cm
Large 19 cm
X-Large 20 cm

Köpa armband - Dam

Om du letar efter vackra och hållbara damarmband online finns det ett brett utbud av pålitliga butiker att välja bland. Genom att utforska onlinebutiker får du tillgång till ett imponerande sortiment samtidigt som du kan dra nytta av snabb leverans och olika bekväma betalningsalternativ.

Hallbergs Guld

Hallbergs Guld är det perfekta valet för dig som letar efter välrenommerade och populära varumärken när du söker efter vackra damarmband. I sortimentet finns armband tillverkade av rent guld i olika karathalter. Du kommer också att finna många vackra armband i silver, roséguld och läder. För att hålla kostnaderna nere kan du även hitta riktigt vackra armband tillverkade av kirurgiskt stål. Dessa armband passar både vuxna och yngre tjejer och flickor på ett utmärkt sätt.

Köpa armband - Herr

Vill du köpa armband för herr? Här tipsar vi om återförsäljare! Vi har sammanställt några utmärkta och pålitliga onlinebutiker som erbjuder herrarmband i olika material, stilar och färger. Du kan alltid göra prisvärda beställningar och förvänta dig snabb leverans.

Myka

Myka erbjuder eleganta armband speciellt utformade för män i en mängd olika material. Du hittar både trendiga läderarmband och lyxiga armband tillverkade av stål, silver och guld. Här har du också möjlighet att skapa ditt personliga herrarmband. Du kan välja en vacker gravyr eller gravyr för att göra det unikt. Om du önskar ett armband i guld erbjuder de också stilfulla och maskulina kedjor, både med och utan berlocker. Självklart kan du även gravera dessa.