Våren
Nyheter

7 vårtrender som dominerar

Våren har nästan börjat och det är dags att uppgradera din garderob och sminklåda med senaste vårtrender. Några trender från förra året är tillbaka men det finns en del nya saker som du kommer säkert att tycka om. Neonfärgen och västen är några av vårtrender som är tillbaka. Men det finns lite gott och blandat för alla oavsett din stil.

Vårtrender: smink

Rougen är på topp och jag rekommenderar alla att testa det om du inte tidigare har använt det. Alla rosa nyanser är välkomna. Trenden kommer från Rita Oras make-up på Aviciis hyllningskonsert 2019 men fortsätter vara trending även det här året. Det spelar ingen roll om du väljer att ha det som ögonskugga eller på äppelkinderna. Rougen slår alla andra färger i år! Min favoritprodukt är Peachykeen från MAC Cosmetics

Här kan du läsa om trendiga smycken och accessoarer.

Vårtrender och smink

Vårtrender: mode

Västen är tillbaka igen! Den finns i olika färger och material så därför kan du säkert hitta en som just du tycker om. I början på våren kan det vara smart med en väst i fleece och dun då det är fortfarande lite kyligt ute. Den kan användas över en skjorta., under en jacka eller med jeans.

Du får inte heller glömma neonfärger! En blandning av neonfärger och olika tropiska mönster är det som du kommer att se på alla stränder på sommaren, men testa gärna nya färger, till exempel neongrön. Oavsett om du väljer en klänning, en t-shirt eller ett par byxor så blir det snyggt!

Andra vårtrenden är prickiga kläder är också på topp så tveka inte att köpa en kjol eller en klänning som kan kombineras med vilka skor som helst. Det blir nice med både sneakers och klackar. Samma gäller bralette som gör en comeback. Den passar både till fest och kontor och kan lätt kombineras med typ vad som helst. 

Vårtrender: smycken

För alla oss som älskar pärlor är det ett perfekt tillfälle att köpa nya smycken med lite pärlor! Det som kommer att synas mest på våren är pärlor i håret. Alla typer av diadem, hårspännen och pärlaccessoarer är välkomna. 

Blomsterbroschen kommer också in i bilden sedan Victoria Beckham har börjat använda den till sina outfits. Om du inte vill spendera mycket pengar så fråga lite runt om din mamma, mormor eller någon i familjen redan har en. Annars finns det säkert att hitta på Glitter eller andra affärer.

Andra trender

Det finns massa andra vårtrender som är värda att kika på och om du känner att du kanske inte trivs med neonfärger så gör det inget heller! Välj något från andra trender som känns fint och bekvämt för dig. Alla vi behöver inte se likadana ut!Vill du hitta lite mer inspiration så kika gärna på andra trender här.