smyckestrender
Nyheter / Smycken

Smyckestrender från 2020 som du kommer att älska

Vad har vi för smyckestrender i år? Namnskylts halsband, ringar, guld krokar, och lite annat blandat är på topp just nu. Du kan inte heller glömma neonfärger och klassiker pärlor. Det finns jättemycket att välja mellan och du kan säkert hitta en trend som passar just dig. Du kan snygga till din outfit med massa fina smycken i år. 

Tunga metallkedjor är trendiga igen men de är lite speciella. Antingen tycker man om de eller så hatar man dem. Detta för att de går inte ihop med alla outfits och passar inte alla stilar. Personligen är jag inte jätteförtjust i dem, men det finns många som är det så därför tyckte jag att det var värt att nämna dem ändå. 

Alla typer av säkerhetsnålar, hänglås, osv är supertrendiga i smyckesform just nu. Du kan ha de som örhängen eller armband men också som halsband om du vill. De funkar bra både i silver och guld så du kan välja det som du tycker om mest och det som passar din stil mer. 

Pärlor är också på topp, och det är en klassiker som är alltid värt att satsa på. Men gillar du inte de vanliga tråkiga pärlor så kan du välja att satsa på glaspärlor eller metalliska manschetter istället. Det kommer funka med både och. Jag personligen föredrar klassiker när det kommer till pärlor. Det känns alltid så elegant att bara ta på mig en svart klänning och pärlhalsband tillsammans med rosa pumps. Det har alltid varit en av mina favoriter.

Vill du läsa mer om andra smyckestrender och vad som är på topp på sommaren så kan du kika på mitt gamla inlägg här.

smyckestrender pärlor

Mina favorita smyckestrender

En av mina favoriter är faktiskt på topp igen, nämligen neon! Neonfärger passar perfekt i kläder men också i smycken. En extra neongul armband tillsammans med en sommarklänning kommer få dig att se extra fin ut i år. Eller tänk dig stora neonrosa örhängen med din nya bikini på stranden? Låter inte det perfekt? Jag älskar verkligen neonfärger så jag väljer gärna olika varianter för hela sommaren. Min sista inköp är en neongul sport bh och neongröna shorts som jag tänker ha på mig på någon varm sommardag tillsammans med en vit t-shirt. 

Det finns så många olika smyckestrender och saker att välja mellan just nu att det är perfekt för alla. Jag tror inte att det finns någon som inte kan hitta något till sig själv. Oavsett om du gillar en stil eller en annan, vilka dina favoritfärger är, vilka kläder och smycken du föredrar så finns det säkert något som du kommer att tycka om.

Här kan du läsa mer om andra smyckestrender just nu och du kanske kan hitta lite mer inspiration där inför din sommar shopping.