smycken i en låda
Accessoarer / Nyheter / Smycken

Smycken och accessoarer- trender 2020

Smycken är min favorithobby. Jag älskar att läsa olika magasiner och leta efter nyheter. Jag tror att vi alla undrar alltid vilka trender inom smycken och kläder som är värda att köpa. Experter inom mode i världen är överens, det blir mycker mer detaljer och accessoarer än förra året. Det är viktigt att hänga med och ta fram alla smycken ni har!

kvinna med Smycken och örhängen

Trenden från förra sommaren är tillbaka och därför är dags att köpa en fotlänk om du inte redan har gjort det. Använd den både till fest och till vardags. En sådan lite detalj kan få din outfit att se mycket fräschare ut. Våga testa lite olika varianter, beroende på om du föredrar smycken i silver, guld eller kanske något i färg. Du kan också satsa på handgjorda smycken! Här finns det lite tips och råd om det.

Vi kan inte heller glömma att komplettera garderoben med ett par XL-hoops och maxade solglasögon. Bågar i olika geometriska former kommer att synas allt mer och det är otroligt viktigt att skydda dina ögon i solen så passa på att se bra ut samtidigt.

Accessoarer

Det finns också lite mer praktiska accessoarerna i 2020 modetrenderna. Små väskor som du kan hänga runt halsen passar till alla outfits och kan kombineras med alla detaljer så det blir både fint, litet och praktiskt. Alla vi har någon gång tröttnat på att leta efter något i väskan så därför kan det vara bra att testa något nytt.

Om du tvekar på vilken färg du ska välja för dina accessoarer så är det definitivt kritvitt som gäller. Allt från smycken, skor och scarfs är trendigast i kritvitt. Jag har länge känt att det skulle vara kul med lite enkla detaljer och färger och nästan saknat den vita färgen. Nu är den äntligen tillbaka och jag ska redan nu börja kolla runt vilka vita skor jag ska köpa till sommaren. 

Om du vill pryda till din blus eller kavaj så satsa på en brosch! Många tror att det är en gammal trend och att bara våra mammor använder det, men glöm det! Victoria Beckham och Versace visade igen att gamla trender kommer tillbaka och därför gillar vi det ännu mer. Blombroschen slår alla detaljer och passar perfekt till dina klänningar och tröjor. Därför blir det en perfekt del av din outfit som kan enkelt kombineras med andra smycken.

Kvinna med smycken, armband och örhängen

Mina favorita smycken

Jag tycker verkligen om att blanda ihop smycken och olika färger. Därför det som jag gillar mest är stora grafiska armband med matchande ringar. En enkel uppdatering av din vårlook som passar bra både till skjortor och t-shirts. Så kul att med en enkel skjorta, armband och några detaljer till kan man se ut som en kändis från en catwalk. Här kan du hitta alla trender som ELLE rekommenderar. Vilka är dina favoriter? Hittar du något som passar just dig?