Sommar perfekta smycken
Smycken

Perfekta smycken för sommaren 2020

Sommaren är här och jag kände att jag ville skriva lite om vilka smycken jag hittade sist och vad som är trendigt nu. Det finns lite allt möjligt i olika stilar så oavsett vad du tycker om finns det säkert något du kommer att kunna välja för dig själv och hitta dina perfekta smycken.

Jag brukar kolla lite i olika modetidningar, instagram, pinterest osv för att hitta lite inspiration. Jag började även läsa utländska tidningar för att jag kände att jag ville hitta lite mer trender och kolla på vad som är på topp till exempel i UK, Spanien, Italien eller Frankrike. Vi alla vet ju att det är där alla trender kommer upp och jag vill verkligen inte missa det. 

Det är fortfarande stora örhängen och mycket färger som är på topp och det syns överallt. Alla outfits och smycken har det och det är definitivt ett perfekt tillfälle att testa det i år om du inte har vågat experimentera lite med din stil tidigare. Det är inte lätt att välja nya smycken och våga satsa på nya färger men go All-in på sommaren:D 

Årets perfekta smycken 

Testa smycken i nya färger. Guld och silver är alltid ett bra val men du kan köra något mer färgglad i år! Det finns blommor, pärlor, ädelstenar, allt möjligt. Ha lite kul med dina tillbehör och outfits. Det går jättebra att blanda ihop stenar och metaller till exempel. Ju mer desto bättre!

Örhängen kommer definitivt slå igenom i år så satsa lite extra på dem. Med ett perfekt par av örhängen behöver du inget mer för att se perfekt ut. Se bara till att de är tillräckligt stora. Vill du hellre ha en mindre variant så kombinera de gärna med ett halsband eller stora ringar. De kan också vara i olika färger. Det finns inget snyggare än stora ringar som färgmatchar din outfit. 

Gillar du stora halsband så är det en perfekt säsong för dig. Stora kedjor är tillbaka! De dominerade på alla catwalk i Europa och är ett måste i år. Spelar ingen roll om du väljer guld eller silver. Funkar bra i båda varianter. Ju större desto bättre. Och om du vill kombinera det med en mindre detalj, till exempel en ring eller små örhängen så kommer du också få ett superfint look med dina perfekta smycken.

Klassiker pärlor är också tillbaka. Du kan ha på dig dem både i form av örhängen och halsband. Det går bra vilket som. Kolla om du gillar större eller mindre varianter. Det spelar ingen roll, bara du känner dig fin i dem. Smycken med pärlor passar alla outfits och stilar.  

Hoopörhängen är också på topp så klart. Tjocka, stora, färgglada, allt möjligt är extra välkommen i år. Välj ett par som passar din stil och dina outfits och se till att du kan kombinera dem med det du redan har i din garderob. Vill du hitta lite mer inspiration om örhängen så kolla gärna mitt inlägg som finns här.

Min favorittrend inom smycken

Det som är extra kul i år är att det är helt ok att mixa guld och silver och se supersnygg ut. Det har jag länge tänkt på men inte riktigt vågat testa det då det har oftast varit konstigt. Men nu när jag har sett det på flera catwalks och i olika modekataloger känner jag äntligen att jag vågar testa det. Jag tycker att det är mycket fint att ha en silver och en guldring tillsammans. Testa det om du inte redan har gjort det. 

Här kan du läsa lite mer om alla trender inom smycken om du vill få lite mer inblick i det som är på topp nu:)

Perfekta smycken ringar