Pandora smycken
Nyheter / Smycken

Pandora- smycken för alla tillfällen

Pandora smycken är en av mina favoriter och varje gång jag har kollat så finns det något jag gillar. Det finns gott och blandat för att kunna mixa och matcha smycken med alla outfits. Det finns smycken som passar för alla tillfällen.

Att välja perfekta smycken är inte lätt. Det varierar så mycket beroende på tillfället, outfit och vår stil. Ska man välja något enkelt eller gå all-in, alltid så mycket frågor för att välja smycken. Därför tycker jag att Pandora smycken är perfekta för alla. Det finns så många olika varianter att välja mellan att alla kan hitta något, oavsett stil och preferenser. 

Precis som att det kan vara svårt att hitta dina favorita jeans är det lika klurigt att välja smycken. Tänk precis som du skulle tänka när du väljer en outfit. Vilken stil du vill ha, vad blir basen, vilka färger du vill kombinera. Börja med att tänka om du föredrar silver eller guld. Sedan tänk på om du vill köra basic eller mer elegant stil, beroende på tillfället. 

Vill du se mer exempel på superfina smycken och vad som är på topp nu så kika gärna på det här inlägget.

Mina favoriter från Pandora smycken

Pandora smycken har så många olika varianter av både armband, halsband, mm men jag är nog lite små förälskad i deras berlocker. Att kunna kombinera de för att skapa min egen armband har alltid varit kul. Dessutom kan man blanda de lite olika och byta ut när man känner för något annat. De finns i lite olika färger och varianter, allt från olika hjärta modeller och små djur till blommor eller bokstäver. De kommer definitivt passa alla outfits och stilar. 

Min andra favorit är Pandoras O Pendant. Det är ett hängsmycke som finns i tre färger och i tre olika storlekar. Du kan välja den som passar just dig och din stil. Det är enkelt att ha på sig det tillsammans med andra smycken så var inte rädd att testa lite olika varianter. Du kan ha på dig det både på en vanlig dag på jobbet, tillsammans med jeans eller kostym, men också på en utekväll med dina kompisar, där du kanske väljer en klänning eller en glittrig tröja istället. Kom ihåg bara att du vill att din O Pendant syns och får allas uppmärksamhet. Kanske kombinera det med mindre örhängen eller ringar. 

Och vi får inte glömma örhängen! Pandora Me serien har jättemånga fina modeller med olika färger och former och det finns blommor, fjärilar, mm. Små örhängen passar alla outfits och är dessutom väldigt bekväma att ha på sig. Föredrar du större modeller så testa gärna Creoler. Riktigt fina och unika tycker jag. De kommer definitivt att ge en extra touch till din stil.  Läs mer om Pandora smycken här

Tjej med smycken