Nemow Beauty Tjej
Inspiration / Nyheter

Nemow Beauty – Recension: Ny värld av Mode & Skönhet

En dag när jag scrollade genom Facebook, som man så ofta gör, utan att riktigt titta, var det något som fångade min uppmärksamhet. Nemow Beauty dök upp och jag blev genast intresserad av att se mer av deras magiska värld och jag kan nu säga att jag är helt fast.

Om du som jag älskar mode och skönhet så fortsätt läs! Jag förklarar deras koncept, hur du tar del av oslagbara priser på välkända märken samt mina tankar om Nemow Beauty.

Nemow Beauty färger

Ett vinnande koncept för alla skönhet och modeintresserade

Nemow Beauty erbjuder en ny magisk värld inom mode och skönhet och deras koncept är mycket enkelt. Du blir medlem i deras klubb och får först ett presentkort att använda på en av deras presentlådor som är helt kostnadsfri (endast frakten tillkommer). Därefter får du varje månad ett nytt presentkort i form av en kod till värdet av 395kr. Den kan användas på deras hemsida där du hittar välkända märken till otroligt låga priser. Medlemskapet kostar endast 395kr/mån och du har ingen bindningstid utan kan avsluta tjänsten precis när du vill. Jag kan nästan garantera att du vill stanna kvar efter att ha kikat på sidan och sett alla fantastiska produkter!

Dessutom har inte presentkorten något utgångsdatum utan du kan spara dem och använda dem när det passar dig! Om du till exempel en månad inte skulle vara så väldigt shoppingsugen (men när händer det egentligen?).

En av de mest positiva sidorna med en prenumeration som denna att jag har får en unik möjlighet att upptäcka nya produkter från mina favoritmärken men också andra välkända märken som jag annars kanske inte hade provat då jag anser att de är för dyra. 

Här finns inspiration till smycken att matcha med ditt smink

Donera dina använda kläder, få pengar tillbaka och hjälp miljön

Det jag gillar mest med Nemow Beauty är deras helt nya koncept där du som är medlem i klubben har möjligheten att donera kläder du har köpt via hemsidan till valfri välgörenhetsorganisation när du känner att du har använt klart dem (minst sex månader från det att du köpt dem). Du gör på så sätt en riktigt god gärning för omvärlden och hjälper minska fast fashion, som har blivit väldigt viktigt i dagens “slit och släng” samhälle.

Men det tar inte slut där! Du får dessutom pengar tillbaka genom ett presentkort på samma summa som du köpte plagget för på Nemow Beauty så att du kan fortsätta köpa mode och skönhet till väldigt låga priser! Vad kan vara bättre än det?

För mig är det just detta som utmärker dem och gör att jag tycker deras koncept är innovativt och helt rätt idag! Trots att det pratas mycket idag om just hållbarhet och att ta vara på miljön och resurser så är det här konceptet väldigt nytt och inte något som jag har sett andra hemsidor erbjuda.

Övriga tjänster som kan nyttjas med hjälp av presentkortet

Är du inte sugen på att spendera alla pengar på skönhetsprodukter eller mode kan du använda dina presentkort till andra tjänster såsom streaming, musik och podcasts, tidningar och e-böcker. Bland annat kan du prova på Netflix, HBO, Disney + eller Storytell. Jag gav den sistnämnda ett försök förra månaden då jag älskar att läsa och det var väldigt smidigt! Det jag tyckte var en stor fördel här var att jag kunde testa tjänsten i en månad utan att behöva fundera på att avsluta eller bli fast om det skulle vara så att jag inte gillade den. Mitt nästa val kommer att bli Netflix. Jag är förmodligen en av de sista personerna som inte redan är medlem och ser fram emot att få testa. Det känns väldigt tryggt att göra det då jag själv inte behöver ge dem några kontouppgifter.

Om du istället känner att du vill använda presentkortet till att förbättra din hälsa så erbjuder Nemow Beauty dig chansen att anlita en personlig tränare för att hjälpa dig med dina hälsomål! En riktigt bra idé enligt mig! Du får ett skräddarsytt träningsprogram och kostplan efter dina önskemål och kommer garanterat att se resultat!

Är du istället mer fokuserad på att kanske förändra din garderob eller behöver du hjälp med styling tips för ett speciellt tillfälle så kan du använda ditt presentkort till en konsultation med en personlig stylist! Vem behöver inte lite råd och tips på hur du kan styla ditt hår på ett nytt sätt eller liva upp din garderob? 

Den spännande presentlådan med härliga produkter

När jag kikat igenom hemsidan och bestämt mig för att gå med i klubben, kom den roliga delen att välja min kostnadsfria presentlåda med 5 produkter. Det finns så många olika att välja mellan och produkterna är verkligen i toppklass! Jag valde låda med produkter från Hawaiian Tropic då sommaren precis var på ingång. Och vilket bra val! Produkterna jag fick var i full storlek och jag kan nu skydda min hud hela sommaren.

Det fanns många andra alternativ på presentlådorna. Allt från lådor för gravida till lådor med produkter för picknick och grillning. Möjligheten att själv snickra ihop sin presentlåda finns också, vilket kan vara ett intressant alternativ..

Instruktionerna för hur man går tillväga för att beställa den var väldigt tydliga och leveransen gick på ett kick! Jag kunde njuta av mina produkter kort efter att jag beställt boxen och det är verkligen något jag värdesätter.

Mina absoluta favoriter från Nemow Beauty

Som tidigare nämnt finns det en uppsjö av både skönhets och modeprodukter att köpa, men även accessoarer som solglasögon och smycken. Så det är inte lätt att välja vilka produkter som är mina favoriter bland alla som finns. Jag har ju sedan jag var ung varit speciellt intresserad av skönhet och har under årens gång hittat mina favoritmärken och top 3 är: Lancôme, Clarins och Estée Lauder. Så jag blev väldigt glad när jag såg alla mina favoriter till ett mycket lägre pris på Nemow Beauty!

Mina tre favoriter hittills är:

  1. Lancome Matte Shaker – som ger en härlig färgklick på läpparna och livar upp även den mest gråa dagen.
  2. Estée Lauder Double Wear Fluid Foundation – min dagliga bas som passar lika bra på sommaren som vintern. Den finns i så många toner och alla kan därför hitta rätt ton för sin hudfärg. Den håller dessutom riktigt bra!
  3. Clarins Eye Brow Pencil – en annan produkt jag använder dagligen. Den är enkelt att använda och är perfekt för vardagssminkning. 

Utöver dessa tre produkter så finns det såklart många många fler som jag älskar.

Ju längre jag är medlem ju fler produkter kommer jag att upptäcka. Jag är säker på att jag i slutändan kommer att ha hundratals favoriter! 

Nemow Beauty inspirerar till att upptäcka nya produkter 

På hemsidan finns inte bara produkter under varje kategori utan även tips på produkter som passar olika tillfällen. Du hittar kategorier som tex Fantasifullt smink och Banbrytande smink. Jag tycker verkligen att det är en smart ide! Jag har tack vare detta hittat nya produkter som nu kommer vara en del av min baskollektion. Ett exempel är stenciler för ögonbryn från Artdeco, dessa har verkligen hjälpt mig att göra de absolut perfekta ögonbrynen!

En annan helt ljuvlig nyhet för mig är som jag valde att prova är Dolce & Gabbanas parfym Dolce Garden. Jag älskar deras andra doft Dolce så det var verkligen en roligt att få hitta en ny favorit.

Det finns ju såklart också ett stort utbud av produkter för män inom samma kategorier som för kvinnor. Är du ute efter en födelsedagspresent till en vän, pojkvän, pappa, bror eller kanske kusin kommer du definitivt att hitta något till dem. Och ibland kan det ju vara minst lika roligt, om inte roligare, att ge bort något fint till någon annan, inte sant?

Varför gillar jag Nemow Beauty?

Så för att summera det hela så har jag en väldigt positiv upplevelse med Nemow Beauty och kommer utan tvekan att fortsätta min prenumeration. Jag har genom denna nya värld också fått lära känna nya märken och hittar vart eftersom favoriter och det är också en anledning att jag tycker att det är ett vinnande koncept. Jag ser fram emot att få donera mina använda kläder till en ny ägare. Men än så länge vill jag fortfarande utnyttja de klädesplagg jag köpt så det får vänta ett tag! Men jag älskar att jag får göra gott och det vet jag att jag inte är ensam om!

Jag skulle utan tvekan rekommendera Nemow Beauty till alla som vill shoppa välkända varumärken till utmärkta priser. Det finns något för alla! En prenumeration som denna är, en utmärkt ide som de lyckats utföra med användarvänlighet och utan konstiga finstilta villkor. Kort och gott, väl värt att kika in på deras hemsida. Jag tror att ni också kommer tycka att det här är en lika bra ide som jag!