Höstens trender på smyckesfronten
Inspiration / Smycken

Höstens trender på smyckesfronten

Nu när hösten är här så innebär ju det såklart nya trender på alla fronter och det gäller såklart för smycken. Jag älskar när det är dags för en ny säsong och det blir dags att uppdatera garderoben eller smyckeskollektionen. I höst kan man säga att det är allt eller inget som gäller. Läs mer om höstens trender här nedan.

När jag nämner allt eller inget så är det verkligen sant. Det som vi har sett under sommaren följer med oss in nu på hösten också. Pärlor, stora halsband och örhängen är exempel på det som vi ser nu i höst, men med en ny touch såklart. 

Kors i taket 

En av de största av höstens trender är korset, men även bärnsten passar bra. Det har varit en trend inom mode en lång tid. Ibland med betydelse och ibland utan. Det ser du hos alla stora modehus – Gucci, Chanel och Dolce & Gabbana. De verkar alla har stor tro (!) på den här trenden. 

Höstens trender på smyckesfronten

Bländande juveler – en av höstens trender 

Från Paris till New York har vi sett massor av gnistrande smycken som gärna får ta stor plats. Om du gillar juveler och glitter så kommer du älska den här trenden. Det bästa av allt är att det passar till både vardag och fest. 

Var absolut inte rädd för att piffa upp en enklare vardagsoutfit med ett stort gnistrande halsband. Eller investera i ett par örhängen med extra allt till hösten och vinterns alla fester. 

Pärlor är en bra investering

Om det är någon av höstens trender som är värd att satsa på så är det pärlorna! Det är det perfekta sättet att göra din outfit lite mer ladylike och feminin. Det säger man ju inte nej till i första taget. 

Investera därför i smycken med pärlor som du kan ha länge, det är en trend som alltid återkommer och som det aldrig kan bli fel med.

Vilda dagar 

Gillar du att plocka fram din vilda sida då och då? Då är höstens trender 2020 definitivt något för dig! Smycka dina öron med skorpioner eller fiska eller varför inte din hals med en orm? Vilket djur du än gillar och väljer så är det helt rätt säsong för dig att bli ett med naturen. 

Kedjor i massor i höstens trender

Kedjorna följer också med oss in i på hösten. De ska helt vara i size XXXXL. Kedjorna får mer än gärna vara det som utmärker hela din outfit: Det är ett superenkelt sätt att vara trendig och moderiktig i höst. Det går självklart också bra med en mindre modell om du känner dig mer bekväm i det. 

En annorlunda huvudbonad

Den kanske mest intressanta av höstens trender för smycken, i alla fall enligt mig, är hårsmycket. Tiaror och hårband har vi ju redan sett mycket av under tidigare säsonger men nu tar vi det ännu längre. Om du vill anamma den här trenden så ska du tänka stort och med strass. Det är ett superbra sätt att ge din outfit extra elegans och glamour.