Handgjorda smycken
Inspiration / Smycken

Handgjorda smycken för alla tillfällen

Om du har tröttnat på vanliga smycken från kända affärer så är handgjorda smycken något för dig. Jag själv har tänkt på det länge nu, att det är alltid samma modeller och det är så ofta man går på gatan och ser någon annan med exakta samma smycken. Så jag tänkte att det är dags att utforska lite nya stilar och mer unika smycken. 

Jag som älskar smycken vill gärna ha något nytt ofta. Dock har jag märkt att det inte finns så mycket att välja mellan på marknaden. Jag vill gärna ha något lite extra rolig eller med fler färger som matchar mina outfits. Därför har jag börjat leta efter nya handgjorda modeller för att ha något mer unikt. 

Handgjorda smycken kan vara lite dyrare men jag tycker ändå att det är definitivt värt att kika på dem och investera lite mer för att ha något extra fint. Jag har verkligen tröttnat på samma affärer hela tiden. Det är som att köpa kläder på H&M. Man vet att det kommer säkert finnas någon i närheten som har exakt samma t-shirt. Så känner jag med smycken och därför vill jag kunna gå ut och ha på mig något som kanske ingen annan har.

Tänk dig att du går på en sommarfest eller en utekväll med dina kompisar och du råkar ha exakt samma armband eller örhängen som din kompis. Eller ännu värre, som en av tjejerna från ett gäng mitt emot er. Sånt brukar inte hända om du väljer handgjorda smycken från en mindre affär istället för att bara köpa det på samma ställe som vanligt. Nu är det dessutom superviktigt att hjälpa mindre affärer och handlare. De har det extra svårt. 

handgjorda smycken

Tips och inspiration för handgjorda smycken

Vill du få lite mer inspiration i vad som är på topp nu så kika gärna på den här artikel där du kan hitta lite gott och blandat om olika trender inom smycken och accessoarer. Du kanske hittar något som passar just dig. 

Kika gärna på några exempel på handgjorda smyckenpinterest. Det finns hur mycket inspiration som helst där och du kanske hittar något perfekt för dig. Jag såg väldigt många fina halsband som jag älskar där. De finns i olika stilar och varianter, vilket gör det enkelt att kombinera med vad som helst.