kvinna med armband Edblad
Accessoarer / Inspiration / Smycken

Edblad – smycken i svensk design

Jag har länge letat efter ett svenskt designföretag och har äntligen hittat ett som jag verkligen gillar. Edblads smycken uttrycker din personlighet och jag tycker att priset är också väldigt attraktivt. Allt designas i Stockholm och smycken är nickelfria. Edblad säljer också olika typer av accessoarer, såsom väskor, sjalar, scarfs, mm. 

Vilka smycken har Edblad?

Edblad har ett stort utbud av olika varianter och färger som tar fram din personliga sidan. De passar både till fest och vardag. Det går jättebra att matcha olika stilar och våga lite mer med Edblad

Du kan välja allt från örhängen, halsband, kedjor, armband, ringar, charmentity och broscher. Alla de kan du kombinera med varandra och blanda lite olika eller så kan du välja att följa en stil och köpa allt inom samma serie. Jag själv gillar att experimentera lite och brukar oftast att mixa mina smycken lite. Du kan komplettera en enkel outfit med diskreta och klassiska smycken. Edblad har även en del festsmycken som kommer att få dig att känna dig extra fint. Vill du läsa lite mer om andra smycken och accessoarer och se senaste trender kan du gå in här.

Accessoarer 

Vi kan inte glömma väskorna som är verkligen otroligt fina och i bra kvalité. Samma gäller necessärer och scarfs. Allt för att piffa till din vardag lite mer. För dig som tycker om ordning och reda som jag, så har Edblad även en smyckesförvaring som är perfekt för resor.

Mina favorita smycken från Edblad

Smycken Ring och örhängen för kvinnor från Edblad

Mina favoriter på Edblad just nu är lightning örhängen tillsammans med armbandet, helst i silverfärg. De finns även i mindre variant samt i guldfärg. Ringen från Fairy serien är också en extra fin detalj till din outfit om du tycker om ringar. För mig var det lite konstigt att använda dem först men de är otroligt fina så det var därför jag valde att börja använde dem. Nu har jag svårt att gå ut och festa utan min liten Fairy ring.

Serien Isle är också underbar tycker jag. Halsbandet passar med alla stilar och även med andra serier från Edblad och kan kombineras med vilken outfit som helst. Jag har även min favorit scarf, Pojagi silk scarf. Färgerna är fantastiska, passar med det mesta och du kan knyta den runt halsen eller om håret. Har du också dina favorita smycken? Brukar du alltid välja samma märken eller tycker du om att leta efter nya trender och stilar?

Edblads event i butik

Om du bor i Stockholm så borde du definitivt kika på något event i Edblads butik. ¨En kväll för kvinnor¨ är nästa event som kommer att hållas i mars. Edblad i Gåsvik är däremot inte bara en butik. Det är även en trädgårdscafé som kan definitivt rekommenderas. 

Här kan du se alla acceasoarer som finns på Edblad. Hoppas att du kan hitta något fint för dig som passar din stil och personlighet.