CouponTigers det nya inom skänhet och mode
Kläder / Smink

CouponTigers det nya inom skönhet och mode

Att upptäcka nya koncept inom skönhet och mode är något jag alltid älskar att göra. Det blir ju ibland lite tråkigt att bara shoppa på de gamla vanliga sidorna och jag blev därför så glad när jag upptäckte CouponTigers! Det här är något jag inte tidigare har sett och jag har haft lite tid att kika på det mer. Jag är verkligen intresserad av det och kommer utan tvekan att prova på det! Jag berättar här nedanför mer om det! 

Otroliga fördelar med CouponTigers

Att shoppa mode och skönhet till otroligt bra priser är väl varje kvinnas dröm? I min åsikt är det svårt att hitta något som gör en mer nöjd och glad än just det. Eftersom jag älskar bra produkter från välkända märken är det alltid det som jag är på jakt efter. Just därför har jag blivit så positivt överraskad av det jag hittar på CouponTigers!

På deras hemsida finns alla de bästa märkena att handla. Men det är inte det som gör dem speciella utan det är deras priser! Du får så mycket mer för dina pengar hos. Priserna är mycket lägre än vad de är hos andra butiker – helt underbart för både dig och mig! Nu kan vi shoppa utan att lägga ner en förmögenhet på underbara produkter. Hos CouponTigers kan du handla massor av olika produkter, till och med smycken!

Vad handlar det nya konceptet om?

Det som gör CouponTigers så speciellt är att de erbjuder dig ett underbart medlemskap där du kommer få så många fördelar. För endast en liten månadsavgift får du ett presentkort att använda på deras hemsida för att shoppa dina älsklingsprodukter.Ett nytt presentkort skickas till dig varje månad men det har inget utgångsdatum. Du kan alltså shoppa när det passar dig allra bäst!

Det bästa är ändå att det inte är någon som helst bindningstid på prenumerationen utan du kan när som helst enkelt säga upp det genom att kontakta deras kundservice. Det innebär att du inte behöver känna att du bli fast i något som är svårt och krångligt att ta sig ur. Jag tror däremot att du precis som jag kommer att tycka att det här är så bra och därför inte känna att du vill avsluta det i första taget! 

Andra fördelar med CouponTigers

Genom att bli medlem i den exklusiva klubben får du som sagt tillgång till mode och skönhet till otroligt rabatterade priser. Men fördelarna tar inte slut där. Genom dina presentkort kan du köpa underbara kläder och använda dem tills du känner att du inte längre har någon glädje av dem . och här kommer den bästa biten – få pengarna tillbaka för dem! CouponTigers erbjuder sina medlemmar att delta i ett donationsprogram

Det är supersmidigt och enkelt – när du handlar ett plagg med ditt presentkort i klubbdelen och har använt det i minst sex månader kan du donera det till en välgörenhetsorganisation. Du behöver få ett kvitto på donationen som du skickar in till CouponTigers och du får sedan ett extra presentkort för att använda till nya saker på hemsidan. Beloppet på presentkortet är detsamma som det du betalade för plagget från början! Det här är nog det smartaste jag har hört på väldigt länge! Jag menar här kan du förnya garderoben och gör en god gärning samtidigt! Inget dåligt samvete så långt ögat når! Jag älskar det. 

Idag är det ju ofta så att vi handlar mycket kläder och gör oss av med dem väldigt fort. Oftast hamnar de i soporna och återvinns inte. Just därför kan jag inte tänka mig ett bättre koncept än detta. Plagget får ett nytt liv och du hjälper någon som kanske är i behov att ha tillgång till lite billigare kläder och så får miljön lite extra andrum! Helt enkelt bra för alla inblandade.

CouponTigers ett nytt koncept inom modeoch skänhet.

En gratis presentlåda 

Om du väljer att bli medlem och ta vara på alla de fina fördelarna i klubben så kommer du också att älska välkomsterbjudandet som CouponTigers erbjuder! Du får som tack för att du går med i klubben en kostnadsfri presentlåda men härliga produkter! Ett väldigt generöst erbjudande och bland presentlådorna du kan välja mellan finns det många fina saker. Allt från smink från märken som Nyx och Maybelline till presentlådor med barn med Greta Gris om du vill överraska din lillasyster!  

Jag har så svårt att bestämma mig för vilken av alla lådorna som jag ska välja men det lutar åt Maybellinepresentlådan, det kan ju inte bli fel. Jag är ett stort fan av Maybelline och jag älskar smink! Presentlådan skickas direkt hem till dig, så det är inga krångliga procedurer och saker du behöver göra utan beställ den enkelt på deras hemsida! Jag tycker verkligen att det är ett väldigt bra välkomsterbjudande, det är inte alls vanligt att man får så många presenter. Presentlådan innehåller fem stycken produkter som du får välja när du beställer vilken låda du vill få hemskickad. 

De bästa produkterna inom skönhet 

Mina egna favoriter när det gäller skönhet finns hos CouponTigers, det är just därför som jag blev intresserad från början. I min sminklåda finns massor av produkter från Lancome och Clarins som jag absolut inte kan klara mig utan. Det är även två av alla de märken som finns representerade på hemsidan och som du kan köpa med hjälp av ditt presentkort! Jag älskar verkligen det. I och med att priserna är så mycket bättre än ute i handeln så kan jag köpa alla mina favoriter men också testa på nya! Jag tror jag kommer hitta massor av nya favoriter med hjälp av CouponTigers! 

Ett annat märke som jag inte heller kan klara mig utan är Shiseido! Att använda hudvård från dem är som att ge ditt ansikte en skönhetsbehandling varje dag. De erbjuder många produkter som är ganska dyra men som verkligen hjälper. Nu när jag har börjat fokusera lite mer på att förebygga ålderstecken så är det mina go-to produkter. Så ännu en gång så är CouponTigers räddaren i nöden, jag kan få dem till ett otroligt pris som jag aldrig trodde var möjligt och det gör mig så glad! 

Moderiktiga accessoarer på CouponTiger

Accessoarer är för mig en riktigt viktig del i min garderob. Det är grädden på moset till varje outfit! CouponTigers har ett så stort utbud av olika accessoarer men min favoritdel är ändå solglasögonen! Många tycker att det är onödigt att lägga pengar på solglasögon när man bo i Sverige men jag håller inte alls med! Det är ju en toppen investering! På sommaren är det ju självklart att använda sig av dem så solen kika fram ganska ofta. Men det är minst lika viktigt på vintern. När solens strålar reflekteras i den vita snön är det lätt att skada ögonen! Solglasögon är både en snygg accessoar men även en bra investering för att skydda dina ögon! 

CouponTigers ha solglasögon från de bästa märkena och du kan se chic ut inför varje ny säsong! Så himla bra tycker jag, det är så roligt att spendera tid på att välja ut det perfekta paret solglasögon. Jag tror att jag har åtminstone 10 par solglasögon i min samling nu, men med hjälp av det här härliga medlemskapet kan jag utöka den. 

Om du gillar smycken, precis som jag gör så kommer du älska det här konceptet ännu mer! Med dina presentkort kan du köpa nya smycken från fina märken. Jag har faktiskt svårt att kunna tro att det kan bli mycket bättre än så! 

Moderiktiga män på CouponTiger

Även männen kan stilla sitt shoppingsug hos CouponTigers. Utbudet är lika brett för män som för kvinnor och det är verkligen underbart att de inte kommer i skymundan. För mig som har bröder och många män i min familj är det också helt perfekt. Jag kan enkelt shoppa presenter och julklappar till dem här. Underbara och uppskattade presenter till oslagbara priser, det är verkligen svårt att slå det! Om du också är i samma situation så kommer du älska det här, massor med inspiration och saker att välja mellan. Det kan inte bli bättre. Missa inte att kika in på herrklockorna, här hittar du utan tvekan den rätta presenten utan att leta speciellt länge. 

Eller varför inte rekommendera någon man i din närhet att ta del av de fina priserna och få en presentlåda när de blir medlemmar? De kommer garanterat att uppskatta att du nämnt det här härliga konceptet för dem. Ingen vill ju gå miste om låga priser på välkända varumärken!   

En kort sammanfattning av CouponTigers

För att sammanfatta så tycker jag att CouponTigers är ett riktigt spännande koncept inom mode och skönhet och jag ser väldigt mycket fram emot att få testa allt detta. Enligt mig så är det här något som passar alla mode och skönhetsintresserade! Utbudet är otroligt bra och att få shoppa välkända märken till oslagbara priser är nästintill omöjligt att hitta någon annanstans. 

Att du också kan göra en god gärning för planeten och medmänniskorna genom donationsprogrammet gör saken ännu bättre. Ge det en chans, du kommer inte att ångra dig!