CouponPilots.
Kläder / Nyheter / Smink

CouponPilots – min kostnadsfria presentlåda

Har du någon gång snubblat över en internetbutik som du bara älskar från första stunden? Det var det som hände mig med CouponPilots som jag upptäckte för några veckor sedan! Läs vidare här så kommer du förstå varför jag har blivit så imponerad och varför det är en internetbutik jag kommer att fortsätta shoppa på. 

Det bästa av all – en gratis presentlåda

När jag hamnade inne på CouponPilots hemsida av en slump så blev jag genast intresserad när jag såg att deras välkomsterbjudande för att bli medlem i deras klubb innehåller en gratis presentlåda. Jag fick möjligheten att själv välja vilken låda som passade mig bäst! Jag såg genast att utbudet av presentlådor var riktigt stort och jag förstod att det skulle vara svårt att välja bara en av dem! 

Eftersom jag är så intresserad av smink och skönhet så kunde jag inte hålla mig ifrån att till slut välja en låda full med fina produkter från ett av mina favoritmärken – Nyx! Jag blev verkligen inte besviken, det var verkligen det bästa valet jag kunde ha gjort. Det tog bara 4 dagar innan jag fick den levererad och kunde njuta av produkterna. 

Presentlådans innehåll 

I min presentlåda från CouponPilots låg fem stycken produkter i full storlek! Helt underbart för en sminkälskare som jag. Två av dem var till och med mina favoritprodukter som jag alltid återkommer till och inte vill vara utan. Så bra att få dem helt gratis, de höll på att ta slut så det var verkligen bra tajming!  

Den första av dem är Liquid Suede Lipstick! Det är det perfekta flytande läppstiftet, jag har aldrig provat något bättre än det här! Det är så lätt att applicera med den krämiga formulan. Det ger en matt effekt men utan att alls torka ut läpparna. Varje gång jag använder det får jag massor av komplimanger och alla undrar var det kommer ifrån, det är ju ett toppbetyg! 

Den andra av mina favoriter som fanns med i presentlådan var Lingerie Eye Shadow Palette! Det är det enda ögonskugga som jag faktiskt någonsin har använt slut på. Normalt vis när jag har en palett med ögonskuggor så använder jag kanske en eller två av färgerna och de andra blir helt oanvända. Men med den här är alla färger så användbara. Självklart blev jag med andra ord superglad att den var en del av min presentlåda! Nu har jag en ny att använda ett bra tag framöver.

Just de här produkterna från CouponPilots passar perfekt med vackra smycken för en festkväll med vännerna! Jag kan verkligen rekommendera dem. 

De nya produkterna

Nu till de andra spännande produkterna i min presentlåda! Utöver de två favoriterna som jag redan kände till så har jag fått chansen att testa tre nya! Och jag kan säga att jag nu har nya favoriter! 

Den första av de tre nya produkterna från Nyx i min låda från CouponPilots var Spicy Suede Lipstick som också är ett matt läppstift. Precis som det andra krämiga läppstiftet så torkar det här inte ut läpparna även fast det är matt. Det ger den perfekta täckningen och det sitter ordentligt. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att det ska smetas ut på glas när du dricker, verkligen något som är viktigt för mig! 

Jag har länge varit på jakt efter en ny mascara som jag kan använda till både fest och vardags och tycker det har varit så svårt att hitta! I min presentlåda fanns Worth The Hype Mascara med och jag är så tacksam för det! Jag har fått en ny mascara favorit som jag inte kommer att byta bort i första taget. Fransarna får ordentligt med volym och separeras. Den klumpar inte alls och sitter som berget, men samtidigt är den så lätt att tvätta av. Det är en bra formula i mina ögon, just därför använder jag oftast inte vattenfast mascara då man behöver gnugga ögonen så mycket. 

Eyeliner för de med ostadig hand 

Sist men inte minst så fanns även en eyeliner med i presentlådan från CouponPilots. Det är också en produkt som är superbra. Jag använder oftast bara eyeliner vid speciella tillfällen – när jag ska ut med kompisar t ex. Och just därför så är jag inte jätteduktig på att använda eyeliner, jag har fortfarande lite svårt att få båda ögonen att se lika ut. Men den här var faktiskt riktigt lätt att använda och jag fick ett fint resultat vid första försöket! Det är något som absolut inte brukar hända. Spetsen är tunn och du kommer åt att använda den precis vid ögonfranskanten. Den är rik på pigment så ögonen blir ordentligt markerade och får perfekt inramning. 

Jag kan verkligen rekommendera att testa Epic Ink Liner Eyeliner om du är lite ovan precis som jag är!  

CouponPilots - min kostandsfria presentlåda. En klubb med massor av fördelar och med otroliga priser. FÅ en vpgratis presentlåda när du blir medlem.

CouponPilots medlemskap

Som sagt så är presentlådan en del av välkomsterbjudandet när du bli kund i CouponPilots klubb. Och just medlemskapet i den här klubben har så många fördelar. Om du som jag gillar att shoppa skönhetsprodukter och mode online så ska du inte missa det här! 

De allra bästa märkena finns representerade på deras hemsida men till extremt låga priser. Något som du inte hittar hos andra internetbutiker! Du får som medlem tillgång till dessa låga priser utan att binda dig till något. Medlemskapet fungera så att du betalat 395 kr per månad och får ett presentkort för samma summa att använda på hemsidan! Men just i och med att priserna är så låga så kommer du få så mycket för dina pengar. 

Det bästa av allt är att du absolut inte har någon bindningstid utan kan säga upp precis när det passar dig! Testa så länge du känner att det är kul och du har användning av det. Men jag kan tänka mig att du kommer gilla det och inte vill säga upp det på en gång. 

Presentkorten kan användas när du vill och när du känner dig shoppingsugen, de har inget utgångsdatum utan du väljer själv när det passar dig att shoppa på CouponPilots. Vill du så kan du faktiskt också ge bort presentkorten till någon du känner så att de också får ta del av de otroligt låga priserna! De är inte personliga och kan därför användas av alla, superbra att ge som en fin present! 

Märken hos CouponPilots

CouponPilots finns massor av kända varumärken som de flesta av oss älskar och såklart är det ju så bra att du kan shoppa dem till mycket lägre priser här. 

Inom skönhet och hudvård så hittar du bland många andra Lancome, Clinique och Elizabeth Arden. De är mina favoriter av dem som finns där och jag har redan haft tid att beställa några av de produkter som jag alltid har hemma! Och herregud vad mycket jag fick för den 395 kr! Jag älskar verkligen att kunna shoppa på det här viset! 

De märken du hittar inom mode är bland annat Adidas, Guess och Calvin Klein. Men även mer lyxiga märken som Valentino och Marc jacobs finns! Tänk dig att kunna ha möjligheten genom CouponPilots klubb att köpa en riktig designerväska! Det är något som jag alltid har drömt om men inte trott skulle vara möjligt än på länge! Jag har hunnit spana in några fina väskor som jag gärna skulle vilja ha i min garderob och jag tänker mig att jag kan slå till om ett par månader eller så! Gud vad jag längtar! 

Andra fördelar med klubben på CouponPilots 

Det finns faktiskt också andra saker på CouponPilots! Om du gillar musik och film så kan du med hjälp av ditt presentkort få prova på streamingtjänster som Spotify och Netflix i en hel månad för en väldigt låg summa! Det bästa med det här är att du själv inte behöver skapa en profil och bli medlem hos dem utan du får tillgång att testa på det utan att binda dig. Skulle du verkligen älska tjänsterna efter att ha testat i en månad kan du bli medlem då istället. Men då har du i alla fall en ide om vilket utbud de har! 

Sen har du också möjligheten att få boka in en konsultation med en personlig tränare eller en personlig stylist! Hur smart är inte det? Få hjälp med träningsschema eller kostschema beroende på dina mål för hälsan. Det här passar både dig som är en riktig träningsentusiast eller nybörjare! Att få tips och råd är alltid bra för att hålla motivationen på topp.

Om du känner att du alltid har samma typ av kläder och behöver liva upp stilen lite så kan det verkligen hjälpa att boka in en konsultation med den personliga stylisten. Få tips och tricks för hur du kan piffa upp din stil och hur du bäst klär dig för din kroppsform. Eller du kanske behöver hjälp med kläder till ett specifikt event? Då är det här också den perfekta saken att använda ditt presentkort till! 

En kort summering av CouponPilots

För att summera lite snabbt så älskade jag verkligen presentlådan jag fick från CouponPilots och medlemskapet i klubben har jag inte ångrat en enda sekund! Jag älskar konceptet och att jag har chansen att shoppa alla mina favoritmärken till ett otroligt lågt pris! Än så länge har jag bara sett positiva sidor med den här klubben och ser fram emot att prova mer framöver och hitta nya favoritprodukter.

Jag kan verkligen rekommendera att du kikar in på deras hemsida och ser alla fördelarna du med. Missa verkligen inte chansen att få en gratis presentlåda när du blir medlem, det är verkligen grädden på moset!