Inspiration / Kläder / Smink

Coupon Smash – det bästa jag har sett på länge

Jag älskar ju att testa nya skönhetsprodukter och nya kläder är också något jag inte kan få nog av. För ett tag sedan letade jag efter en ny parfym för det var väldigt länge sedan jag köpte en ny! Jag började som vanligt att kika på de gamla vanliga sidorna men kände mig lite oinspirerad. Det finns ju så himla mycket att välja mellan överallt! Ibland är det svårt eftersom beskrivningarna inte heller är superbra. Sen råkade jag av en slump klicka in mig på Coupon Smash, och vilken tur att jag gjorde det! Jag är så positivt överraskad av deras hemsida och utbud och bara måste få dela med mig av det för det här ska du inte missa! 

Rätt utbud av parfymer

Jag älskar ju som bekant smycken, som för övrigt också finns hos Coupon Smash. Men det jag blev så glad över att hitta var deras parfymdel! Enligt min smak så är det alldeles perfekt, det finns mycket att välja mellan men ändå inte alldeles för mycket så man bli vimmelkantig av det! Jag gillar lite lättare dofter men både blommiga och fruktiga och just på Coupon Smash finns det många av just den sorten, helt perfekt! Det jag blev ännu mer överraskad över var att priserna var otroligt låga! Mycket bättre än på alla andra internetbutiker jag är van att shoppa från. 

Coupon Smash – mer än bara parfym 

Som sagt var jag ju just ute efter en parfym men jag blev ganska distraherad när jag klickade mig in på Coupon Smash hemsida. Det finns så mycket mer än bara parfym där! De har ett bra utbud av kläder, skor, solglasögon, smink och hudvård. Det bästa av allt är att allt de erbjuder är från välkända bra märken. 

Det är inte bara parfymerna som säljs till superpriser utan det gäller allt som finns på hemsidan. Jag kunde inte låta bli att bli sugen på att shoppa mer än bara en parfym. Jag kikade därför vidare på hemsidan och insåg att det fanns så många fler fördelar än bara priserna. Bara det allt allt som jag gillar att köpa finns på ett och samma ställe är ju så smidigt! 

Sen blev jag också nyfiken på att veta hur det fungerar för på många av produkterna som jag är intresserad av stod det att ett presentkort behövs! Och mycket riktigt så har du möjligheten att bli medlem i deras exklusiva klubb där! Genom medlemskapet får du tillgång till de ännu mer rabatterade priserna! Så himla bra. 

Medlemskapet hos Coupon Smash är en riktig guldgruva  

Jag kunde inte låta bli att bli medlem i klubben på Coupon Smash efter att jag hade läst mer om hur det fungerade. Konceptet är så bra och hela processen var så lätt att förhålla sig till! Medlemskapet bygger på att du betalar en månadsavgift som endast är 395kr och får ett presentkort på den summan som du kan använda i den exklusiva klubbdelen på hemsidan. Det är där du hittar alla märkesvaror till extremt låga priser! 

Presentkorten som du får varje månad är toppen eftersom de inte går ut. Du kan använda dem exakt när det passar dig och när du är shoppingsugen eller behöver nya produkter. De är inte heller personliga så skulle du vilja ge bort ett presentkort till någon du gillar så går det också bra!  

I och med att priserna är så låga så kommer du att märka att du får massor av dina pengar om du också blir medlem! Istället för att köpa samma produkter hos en annan återförsäljare till fullpris kan du få två eller till och med tre produkter för det priset hos Coupon Smash! Jag menar vem vill inte ta del av detta? Det är ju helt underbart! 

Vad jag också gillar med det här är att det absolut inte är något som du binder upp dig på! Du väljer själv hur länge du vill vara medlem och kan enkelt säga upp det när du vill. Jag är oftast inte så sugen på att hoppa på medlemskap för att jag inte gillar att binda upp mig men i och med att det inte är någon bindningstid så valde jag ändå att testa det här. Än så länge kan jag säga att jag är supernöjd och jag ser bara fördelar med det. 

Vad jag kommer att använda presentkorten till

Jag har alltid drömt om att äga en designerväska men det har ju alltid varit alldeles för dyrt och inget jag har tänkt att jag kommer kunna köpa. Med hjälp av medlemskapet och presentkorten på Coupon Smash kommer jag att kunna göra denna dröm verklighet! Jag har spanat in en väska från Valentino som jag hoppas kunna lägga vantarna på väldigt snart! 

När det kommer till smink och hudvård så har jag under de senaste åren mestadels använt produkter från Clinique och jag blev därför så glad när jag såg att Coupon Smash har ett stort utbud av deras produkter på hemsidan. Det innebär ju att jag kommer att kunna köpa alla mina favoriter för ett lägre pris. Och även kunna testa nya produkter som jag länge funderat på att prova! Ju mer jag tänker på det här medlemskapet desto mer är jag säker på att det verkligen kommer att vara värt varenda krona. 

Parfymen som jag valde att beställa blev Calvin Klein DownTown och det var verkligen det perfekta valet! Jag älskar doften. Den tar inte över utan är helt perfekt. Jag tror att jag kommer att satsa på att utöka min parfymsamling framöver. Jag älskar att beskrivningarna är så bra att det inte finns något tvivel om vad de olika parfymer doftar. Det kan ju vara väldigt svårt att beställa parfymer utan att prova dem först men med Coupon Smash blir det faktiskt lite enklare!  

Testa sminkboxar och streamingtjänster

Med presentkortet kan du också få testa andra tjänster. Det som jag utan tvekan kommer att prova är någon av månads boxarna som finns tillgängliga från företag som tex Glossybox! Normalt vis behöver du ju ett medlemskap för det här men med Coupon Smash får du testa en box utan att du behöver skapa en profil eller bli medlem hos dem. Det perfekta sättet att se om det är något för dig eller inte!   

Du kan även prova på streamingtjänster som HBO och Netflix på precis samma villkor som sminkboxarna! Du får tillgång till tjänsterna i en hel månad och hinner under den tiden utforska allt de har att erbjuda. Om serier och filmer är något du älskar och du inte redan är medlem så är det ju verkligen värt att testa det. Du har verkligen inget att förlora här. 

Coupon Smash tar sitt ansvar

Jag gillar när företag tar ansvar och gör något gott för miljön och medmänniskorna och det är precis det som Coupon Smash gör. Du som medlem kommer också att få chansen att gör en god gärning när du handlar kläder med ditt presentkort! Jag vet inte om du är som jag och tröttnar fort på dina kläder och vill byta ut dem. Men ibland känns det inte riktigt rätt att bara använda dem i några månader innan man vill köpa nytt. Många gånger hamnar ju kläderna i soporna även fast jag ofta försöker ge bort dem eller donera dem till välgörenhet. 

Med Coupon Smash får du en liten extra push till att faktiskt donera kläder du har köpt hos dem till välgörenhet. Du får nämligen pengarna tillbaka för plagget du donerar i form av ett presentkort att använda på hemsidan! Tänk att du får ge dina plagg ett nytt liv samtidigt som du själv kan köpa nya utan att få dåligt samvete. Jag tycker att det är ett väldigt bra koncept och något nytt som jag faktiskt inte har sett tidigare. Förhoppningsvis kommer fler företag att också börja med det här i framtiden. Jag tycker verkligen att vi alla behöver ta lite mer ansvar här tillsammans.  

Min åsikt om Coupon Smash 

Som du säkert märker så är jag väldigt positivt inställd till Coupon Smash! Även fast jag inte har varit medlem så himla länge så ser jag redan alla fördelar med medlemskapet. Jag älskar att jag kan köpa alla mina favoritprodukter till ett mycket lägre pris och att jag kommer att kunna upptäcka nya produkter! Men det jag gillar allra mest är nog ändå att den här klubben kommer att ge mig chansen att faktiskt förverkliga min dröm om att äga en designerväska. Jag trodde inte att det skulle vara möjligt än på många år. 

Jag gillar såklart också att de tar sitt ansvar genom möjligheten att donera använda plagg till välgörenhet. Det visar på att de faktiskt tänker på mer än bara vinst – att det faktiskt är viktigt med både planeten och medmänniskorna. 

Jag skulle utan tvekan rekommendera alla som gillar att shoppa på internetbutiker att ge det här medlemskapet en chans för som sagt så finns det verkligen inget att förlora. Skulle du inte gilla det så är du ju inte uppbunden till något utan kan avsluta när som helst.