Accessoarer.
Accessoarer

Accessoarer som du inte kan vara utan hösten 2020

Varje ny säsong innebär ju nya trender. Hösten 2020 är i full gång och accessoarer tar stor plats nu. Och vem vill inte sätta pricken över it med sina accessoarer? Ett superbra sätt att uttrycka din egna stil. 

Ta stövlarna till en ny höjd

Lårhöga stövlar är en accessoar som du INTE kan vara utan den här hösten! Se gärna till att stövlarna har en robust klack och en fyrkantig tå för att vara helt rätt ute. Ett perfekt sätt att förgylla vilken outfit som helst – det spelar ingen roll om det handlar om en klänning eller ett par byxor och en fin blus. Ska du satsa på endast en accessoar den här hösten så är det utan tvekan de lårhöga stövlarna! 

Det sitter i detaljerna 

Vad kan få en vanlig vardagsoutfit att bli lite roligare och få den att sticka ut? Självklart är svaret juvelglans! Det enklaste sättet att fixa den här trenden på är genom t ex en juvelprydd krage eller ärmar på tröjor och skjortor. En tjock boxig cardigan kan också fungera med juvelprydda knappar.

Det här är såklart en av mina favorittrender den här hösten. Du vet ju hur mycket jag älskar smycken och när de får ta plats som en viktig accessoar

Nästa trend på listan är också en av de som jag använder mig mycket av då den också har med smycken att göra. Det handlar om kedjor! Kedjorna får gärna pryda skor och kläder för att vara riktigt rätt men du kan också ha en stort kedjehalsband eller armband för rätt känsla. Det som är nyckelord här är stor, kedjan ska synas riktigt mycket. 

Accessoarer som du absolut inte kan vara utan hösten 2020. Lårhöga stövlar, skärp och bälten, djuvelprydda kläder och kedjor 'rväldigt trendigt under den här hösten. Gummistövlar kan också ta dig från vardag till fest om du önskar. Fodrarde kan de användas hela vintern för en trendig look.

En annan typ av stövlar står också i fokus bland accessoarer

Om du inte är så sugen på lårhöga stövlar så kanske den här nästa accessoaren passar dig bättre! Det handlar om tjocka och bylsiga gummistövlar. Hur bra är inte detta? Det innebär att du kan vara chic i alla väder och inte behöver fundera på blöta och frusna fötter. Satsa på ett par med foder så är du redo för hela vintern. 

Enligt de stora modehusen kan du till och med använda dem till fest.. Jag är lite osäker på om jag skulle vilja göra det men om du älska den här trenden så go for it! 

Skärp och bälten är accessoarer för alla tillfällen

Markera din midja med ett skräp den här hösten! Ett tjockt bälte eller skärp eller ett tunt, välj det du känner dig bekväm i. Perfekt för både kappan och dina vanliga kläder. Jag älskar att ha skärp till min ullkappa. Det ger en så snygg siluett och drar blickarna till sig. Helt perfekt om du inte känner för att använda mer accessoarer än så. 

Självklart finns det andra härliga trender att spana in, men de här är de bästa enligt mig. Och de som ger störst effekt och gör att du sticker ut från mängden. Jag hoppas du har fått lite extra inspiration här och kanske har hittat den perfekta accessoaren för dig!