klocka för kvinnor
Accessoarer / Inspiration / Nyheter

8 klockor för kvinnor- trender våren 2020

Idag har jag kollat lite på klockor, och tänkte därför skriva lite om senaste trender nu . Klockor är en klassiker som passar perfekt som en extra detalj till vilken outfit som helst. Jag blir oftast fascinerad över hur många olika modeller och färger det finns och att man kan kombinera dem med så varierande outfits. Jag gillar att ha cirka 3 klockor hemma för att kunna byta lite då och då beroende på vilka kläder och smycken jag väljer.

Vem kan motstå en ny klocka? 

Klockor är inte bara snygga. Du kan faktiskt kontrollera tiden under ett möte utan att behöva ta fram din telefon men det är många som faktiskt inte kommer ihåg det. Vissa modeller är tidlösa och det är så klart tryggt att köpa en klocka som funkar alltid men ibland kan det vara kul att experimentera lite och välja en som kanske funkar just den här säsongen. Oavsett om du letar efter en dyr eller billig variant så finns det alltid någon klocka som passar just dig.

Vill du läsa om andra trender och accessoarer kan du klicka här.

Klockor- Senaste trender

Här kommer lite förslag från senaste trender som kan passa olika tillfällen, outfits och stilar och är därför kan det vara intressant att kolla på dem.

Bradshaw Gold-Tone Watch MK5739

Michael Kors är en klassiker som vi alla tycker om. Nu kommer en ny modell i guld och svart som är definitivt värt att kika på. 

SUP250 Stainless Steel Watch with Black Band

En tidlös modell som passar både en basic outfit och till en lite mer speciell kväll. 

Raven Scallop Smart Bracelet Watch

En fin kombination av en traditionell klocka och en smartwatch. Den rosa färgen ger den en feminin touch. Passar både till mer sportiga och klassiska outfits. 

Touchscreen Smartwatch (Model: FTW6060) 

En mycket prisvärd alternativ för en smartwatch. Du kan synkronisera den med din telefon och använda den som en fitness tracker. 

Classic Petite Bondi Watch fr

Jättegullig och klassisk design för ett bra pris som dessutom passar alla outfits. 

klockor-guld-silver

Vattentäta klockor

För er som gillar att simma eller åka till stranden skulle jag rekommendera en vattentät klocka. Då behöver man inte tänka på att ta av sig klockan varje gång man går till stranden eller till poolen. Jag trodde tidigare att vattentäta klockor är oftast inte så stiliga men jag har faktiskt hittat flera modeller som jag tycker om. 

Invicta 8939 Pro Diver Women’s Watch

En klassiker till ett bra pris. Tål alla vattenaktiviteter till upp till 200 meter och därför kan rekommendera den starkt. 

Armitron 45/7053 Sports Women’s Watch

Om du gillar mer sportiga klockor så är Armitron definitivt för dig. Med vattenbeständighet upp till 100 meter kan du använda den när du vill. Dessutom är den väldigt färgglad. 

Adidas Originals Casual Women’s Watch

Den traditionella designen från Adidas passar alla tider och stilar. Den kommer i svart och guld men du kan lätt kombinera med alla färger och outfits. Perfekt för alla dina vattenaktiviteter eftersom den har vattenresistens upp till 500 meter. 

Här kan du hitta fler vattentäta modeller. 

klocka för kvinnor