tjej 00-talet
Inspiration

00-talets trender är tillbaka!

Ok tjejer jag måste bara berätta för er hur glad jag blev när jag läste att 00-talets trender är tillbaka! Jag älskar den stilen och kan tänka mig att köpa alla mina accessoarer för sommaren som matchar det! Alla trender från den tiden är supercoola och vi ska tita lite på vilka som är tillbaka och vad som är värt att köpa i år.

00-talet var en era fylld av färger, jeans och mörka läppar. Britney Spears var ledande med sin jeans outfit, men det fanns också andra trender som var coola och många av de är tillbaka i år! Det är ett perfekt tillfälle för alla som gillar att gå tillbaka i tiden och använda kläder och accessoarer som man hade tidigare. Eller bara testa något nytt och få inspiration från modeikoner från 00-talet. 

Vill du läsa mer om andra trender så kolla gärna på det här inlägget.

00-talets trender

Chokers är en av trenderna som var på topp på 00-talet och är nu tillbaka. Halsbandet skulle helst vara i läder, men funkade i andra material med. Jag själv hade bara en billig variant i plast då, men ska kanske satsa på en finare version nu. 

00-talets trender

Mjukisdressen är andra trenden som är tillbaka från 00-talet. Då var plysch på topp men testa gärna andra varianter nu. Allt möjligt accepteras! Jag älskar att det passar så bra i olika färger och är en extra bekväm everyday outfit. Nike och Adidas har sina egna varianter om du gillar att ha den i en sportversion. Men det finns också i andra klädbutiker överallt. 

Jeans och Denim var riktiga klassiker då. Och de är också tillbaka. Du kommer säkert ihåg hur alla kändisar hade sina outfits helt och hållet i denim? Det var det hetaste man kunde ha på sig då och det är på topp nu också. Det är dessutom jättefint och basic att bara ha på sig ett par jeans och en jeansskjorta. Enkelt och snyggt!

Och det som passar perfekt just för sommaren är färgglada solglasögon. De är också tillbaka så våga testa nya färger och nyanser! Jag själv kommer nog välja ett par rosa eller lila för att de ska matcha mina sommarklänningar. Men alla färger är tillåtna så go crazy! Kombinera gärna din look med olika hårspännen i strass om du gillar håraccessoarer. Ditt hår kommer glänsa i solen och alla kommer säkert att märka den lilla förändringen. 

Om du vill hitta lite mer inspiration och exempel på andra 00-talets trender och denim outfits som är tillbaka så är Pinterest alltid ett bra val! Du kan hitta lite tips på vad som är på topp nu och kanske testa något nytt som du inte tänkte på innan. Våren och sommaren är perfekta för att våga utforska nya stilar och möjligheter 🙂